Gry Kappel Jensen

Kontakt

Gry Kappel Jensen

Kontakt

Venja-serien

Venja del 1

Pagten

Venja bor på et stort, gammelt slot sammen med sin strenge far og slottets få ansatte. Hendes eneste ven er barnepigen Inge – men Inge er forsvundet. En dag sneg hun sig ud af parken og ind i den forbudte skov, og ingen har set hende siden. Venja er fast besluttet på at finde Inge igen, selv om alle andre på slottet bare lader, som om hun aldrig har eksisteret. I sin søgen efter Inge, støder Venja på mange flere mysterier, end hun kunne have forestillet sig, men heldigvis får hun hjælp fra en uventet kant.

Serien om Venja er spænding, eventyr og magi til læsere fra 8 år og op. Bøgerne er skrevet i lix 10 og er illustreret af Andreas Erstling. Bagerst i hvert bind er der et faktaopslag samt en tegnevejledning, hvis man selv har lyst til at tegne en af karaktererne fra bogen.

Venja del 2

hemmeligheden

Venja lever et ensomt liv på et stort slot. Hendes eneste ven er barnepigen Inge, som er forsvundet. Sammen med det talende egern Rana prøver Venja at finde Inge igen. Deres søgen leder Venja steder hen, hun aldrig har været før. Og på sporet af ting, der indtil nu har været holdt skjult for hende ...

Serien om Venja er spænding, eventyr og magi til læsere fra 8 år og op. Bøgerne er skrevet i lix 10 og er illustreret af Andreas Erstling. Bagerst i hvert bind er der et faktaopslag samt en tegnevejledning, hvis man selv har lyst til at tegne en af karaktererne fra bogen. Hemmeligheden er anden del ud af seks.

Venja del 3

forbandelsen

Tiden er ved at løbe ud. Venja må hjælpe sin barnepige Inge væk fra Venjas barndomshjem – et gammelt slot, der ligger langt ude i skoven. Og det skal være nu, inden Inge skal føde. Venja er bange for, at der ellers vil ske barnet noget slemt. Egernet Rana og de andre dyr fra skoven hjælper med at smugle Inge ud fra slottet. Men Rana bærer på en stor hemmelighed. Og alt ændrer sig, da Venja omsider forstår …

Serien om Venja er spænding, eventyr og magi til læsere fra 8 år og op. Bøgerne er skrevet i lix 10 og er illustreret af Andreas Erstling. Bagerst i hvert bind er der et faktaopslag samt en tegnevejledning, hvis man selv har lyst til at tegne en af karaktererne fra bogen. Forbandelsen er tredje del ud af seks.

Venja del 4

Børnene i skoven

Inde i skoven lever der en lille flok børn. Før boede de på det store slot sammen med Venja. Men så blev de ramt af en forbandelse.

Om dagen lever Rana og de andre børn som dyr, men om natten bliver de sig selv igen.

Venja har lovet at hjælpe dem, så nu må hun bryde den onde magi. Men hun ved bare ikke hvordan.

Sammen med drengen Theo drager Venja dybt ind i skoven for at søge efter hjælp …

Serien om Venja er spænding, eventyr og magi til læsere fra 8 år og op. Bøgerne er skrevet i lix 10 og er illustreret af Andreas Erstling. Bagerst i hvert bind er der et faktaopslag samt en tegnevejledning, hvis man selv har lyst til at tegne en af karaktererne fra bogen. Børnene i skoven er fjerde del ud af seks.

Venja del 5 og 6

udkommer forår 2023

Forfatter Gry Kappel Jensen

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE